Klanteninfo

We begeleiden u met al onze kennis en gerichte adviezen

We delen onze unieke ervaring en maken u vertrouwd met het systeem van teeltbegeleiding en -advies. U krijgt van ons onderbouwde adviezen om uw productie zo naadloos mogelijk op de vraag af te stemmen. We garanderen daarbij professionele teeltbegeleiding, zodat de teeltrisico’s beperkt blijven.

We streven samen naar optimale kwaliteit

We volgen een GMO-erkend operationeel programma met het oog op kwaliteitsvolle, duurzame tuinbouw. Door staalnames en residucontroles waken we doorlopend over de kwaliteit van de teelt.

We ontfermen ons over alle administratieve en logistieke taken

We plannen de productie en logistiek en organiseren de verkoop aan de klanten, inclusief alle administratie die daarmee gepaard gaat. Zelfs het verwerken en verpakken van de producten nemen we op ons. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw teelt.

We werken vlug en kosteloos

We houden geen telersbijdrage af, van welke aard dan ook. Op uw borderel komt het bedrag van uw omzet voor de volle 100 %. Facturatie en betaling van uw leveringen gebeurt binnen de kortst mogelijke termijn. Ook voor de adviezen die we verstrekken of het administratieve werk dat we verrichten, rekenen we geen extra kosten aan.

Samenwerking en partnerships leiden tot meer volume

Dankzij onze partnerships met groothandels en verwerkers van verse groenten en de samenwerking met de groep Verduyn kunnen we het hele jaar door kraakverse groenten aanbieden op het juiste moment. Daarbij ligt de focus op de kwaliteit van de teelten en verder in de keten op de bewerking van een aantal producten zoals wortelen, kolen, broccoli, knolselder en prei. Green Farm staat daarbij in voor de teelt en het wassen of reinigen van de producten, en ook voor het verpakken van sommige artikelen. Groep Verduyn engageert zich om de volumes integraal af te nemen en te commercialiseren.

Samen sterk voor een volle groentekalender

Samen gaan we dan op zoek naar nieuwe markten en toepassingen van verse halffabrikaten en afgewerkte producten. Zo zijn we het hele jaar door actief met de teelt van diverse groentesoorten. Onze groentekalender ziet er in grote lijnen zo uit:

Groente JAN FEB MAA APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Aardbei
Bloemkool
Broccoli
Witte kool
Rode kool
Knolselder met loof
Knolselder
Prei
Spinazie
Snijbiet
Spruiten
Schorseneren
Pompoen
Venkel
Marktwortelen
Grote wortelen
Gele wortelen
Bio wortelen